نسخه جدید برنامه نویسی GO توسط گوگل منتشر شد

نسخه جدید برنامه نویسی GO توسط گوگل منتشر شد

1397/11/03

نسخه جدید زبان برنامه نویسی GO از سوی گوگل منتشر شد

شرکت گوگل اخیرا نسخه جدید از زبان برنامه نویسی GO منتشر نموده است. این نسخه از زبان برنامه نویسی با هدف جایگزین شدن به جای زبان برنامه نویسی سی(C)  روانه بازار گردیده است. چهارسال پیش گوگل نسخه اول این زبان را با هدف تولید نرم افزار های بزرگ، طراحی و سپس عرضه نمود. زبان برنامه نویسی Go در دهم نوامبر ۲۰۰۹ به عنوان یک پروژه منبع باز در اختیار توسعه‏‌دهندگان نرم‌افزاری قرار گرفت.

زبان برنامه‌نویسی Go، که بعضاً به آن Golang نیز گفته می‌شود، روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند و اگرچه که زبان‌هایی مانند Java کماکان در پروژه‌های مختلف کوچک و بزرگ به کار گرفته می‌شوند، اما زبان‌های نوظهوری مثل Go ثابت کرده‌اند که می‌توانند در زمینۀ محاسبات مدرن، مخصوصاً پردازش ابری، عملکرد به مراتب بهتری داشته باشند که از عمده دلایل موفقیت این زبان می‌توان به کم‌حجم بودن، اپن‌سورس بودن و مناسب بودن آن برای معماری میکروسرویس‌ها اشاره نمود 
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم و به نقل از وب‏‌سایت infoworld ، شرکت گوگل نسخه ۲. ۱ زبان برنامه‌‏نویسی Go را روانه بازار کرده است.
با اینکه محبوبیت زبان‏‌های برنامه‌‏نویسی سی و سی‌‏پلاس‌‏پلاس (C++)در میان برنامه نویسان بسیار زیاد است و از دیر باز مورد استفاده برنامه نویسان مختلفی قرار می گیرند، شرکت گوگل برای زبان Goویژگی‏‌های جدیدی برشمرده است که سازگاری بیشتر با پردازنده‏‌های چندهسته‌‏ای دارند و  ویژگی‏‌های زبان‏‌های مدرن مثل تایپ پویا و فائق آمدن بر برخی از محدودیت زبان‏‌های مجموعه سی را ارئه می دهند. اما با این حال برآوردهای مختلف حکایت از آن دارد که زبان‏‌های برنامه‌‏نویسی ابداعی گوگل هنوز جای پای محکمی در بین توسعه‏‌دهندگان نرم‌‏افزاری نیافته است و برنامه نویسان هم چنان ترجیه می دهند که با همان زبان های برنامه نویسی قدیمی و قبلی کار خود را ادامه دهند.
شاخص‏ تیوبی یکی از شاخص هایی است که برای سنجش محبوبیت زبان های برنامه نویسی مختلف در بین توسعه دهندگان نرم افزار، مورد استفاده قرار می گیرد. این شاخص نشان می دهد که  اخیرا زبان برنامه نویسی GO رتبه چهل و نهم را با توجه به رشد ۲۱۴. ۰  درصدی خود، در بین سایر زبان های برنامه نویسی از آن خود کرده است. این درحالی است که زبان‏‌های برنامه نویسی پر طرفدار و مشهوری هم چون  سی، آبجکتیو سی و سی پلاس پلاس هم چنان محبوبیت خود را در میان برنامه نویسیان حفظ نموده اند و جزء 4 زبان برتر می باشند. 

این مطلب را به اشتراک بگذارید

نظر خود را بنویسید